Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

fredag 24 mars 2017

Oriflame-bloggen

Oriflame-bloggen: Oriflame-bloggen drivs av en konsulent för oriflame. Denna blogg fungerar som en support för både kunder / konsulenter. Naturlig svensk kosmetika.
ORIFLAME KOSMETIKA

Din beställning

BESTÄLLNING: För varje lagd beställning får du en beställningsbekräftelse med ditt beställningsnummer. Detta nummer finns tydligt skrivet på din faktura, på din bekräftelse samt i din beställningshistorik under ”Mina sidor” (för registrerade kunder) om du gjort beställningen via webbplatsen. Det är viktigt att spara detta nummer eftersom:

• Det hjälper dig i din kontakt med Kundservice genom att identifiera dig samt lösa potentiella problem snabbare om du behöver hjälp.

• Ditt beställningsnummer behövs också om du oturligt nog behöver reklamera eller returnera produkter.

onsdag 22 mars 2017

sponsor: Hur hittar jag en sponsor?

sponsor: Under registreringsprocessen finns möjlighet att fylla i din sponsors konsulentnummer. En sponsor är en erfaren Oriflame-konsulent som kommer att vägleda och hjälpa dig att komma igång med Oriflame. Din sponsor introducerar dig till Oriflame och hjälper dig med all nödvändig information du behöver i början.

tisdag 21 mars 2017

onlinekund hos Oriflame

Onlinekund hos Oriflame: Som onlinekund hos Oriflame har du möjlighet att handla med någon av oriflames konsulenter. Att ha en egen konsulent är som att ha en ”personal shopper” - gratis! Genom att handla med en konsulent kommer du att få önskad information om de mest eftertraktade produkterna från Oriflame. Dessutom kommer du även att kunna få personliga erbjudanden som är relevanta och attraktiva för just dig och, om du så önskar, faktiska råd m.m.

Du kan också ansluta dig till en valfri konsulent, om du redan har hans eller hennes konsulentnummer, för att behålla din redan etablerade Oriflamekontakt. Om du är ansluten till en Oriflamekonsulent kan du komma i kontakt med honom/henne under "Mina sidor".
Oriflame kund

söndag 19 mars 2017

Primer

Primer: En primer används som en bas för att jämna ut hudtonen och dölja porer och fina linjer. Använd innan foundation för en felfri finish. Läs mer om foundation under länken här.

Ansiktsprimer som ger en fulländad bas. Jämnar ut hudtonen, gör att din foundation sitter längre och reducerar utseendet av porer...
Primer

lördag 18 mars 2017

ORIFLAME: Sälj aktien oriflame

En av rekommendationerna i det nya numret av Affärsvärlden. För kosmetikabolaget Oriflame utfärdas säljrekommendation.


Oriflame kosmetika
Affärsvärlden bedömer att aktien i kosmetikabolaget Oriflame har gått väl starkt på börsen den senaste tiden. Värderingen är historiskt sett hög, insynspersoner säljer och risken är att konsensus övervärderar lönsamheten. Tidningens riktkurs sätts till 300 kronor med en säljrekommendation. Aktien noteras för närvarande kring 364 kronor.

fredag 17 mars 2017

Puder

Ett puder fixerar din foundation, gör att din makeup håller längre och ger hyn en matt finish. Läs mer om makeup under länken.
Puder makeup

tisdag 14 mars 2017

ORIFLAME: Oriflame, oriflame och dessa jävla tidningar

Jobbar som konsulent för Oriflame men det är lönlöst att synas som konsulent på Google eftersom alla dessa jäkla tidningar skriver så mycket skit bara för att få en ökad trafik till sina hemsidor för att öka vinsten för att täcka förlusten för en nedåtgående försäljning av lösnummren. Metro och onlinetidningarna har tagit över marknaden.
Oriflame kosmetika på google

Kan jag ändra eller ångra min beställning?

Kan jag ändra eller ångra min beställning?

söndag 12 mars 2017

HIGHLIGHTER

HIGHLIGHTER: Framhäv dina bästa egenskaper och ge din hy en fin lyster! Med contouring och highlighter kan du skulptera ansiktet för att få fram det bästa av dig. Ge din kinder, näsa och haka en subtil glans för en fulländad look.
HIGHLIGHTER

lördag 11 mars 2017

Vad är foundation

Foundation: Foundation förvandlar tråkig och glåmig hy, trollar bort eventuella brister och jämnar ut hudtonen. Den finns i creme-, fluid-, stift- och puderformat och i olika täckningsgrad.
oriflames foundation

torsdag 9 mars 2017

mina Beauty Rewards-poäng för att köpa produkter?

Hur använder jag mina Beauty Rewards-poäng för att köpa produkter? Varje gång du handlar med oss tjänar du poäng i vårt Beauty Rewards-program. Du kan sedan lösa in dina poäng mot ett urval av produkter som uppdateras varje kvartal. Produkterna som du kan använda poängen till hittar du i kassan när du bekräftar din beställning. Välj de produkter du vill ha så läggs de automatiskt i din shoppingbag.
Beauty Rewards

tisdag 7 mars 2017

handla på Oriflame

Handla på Oriflame: Att skapa ett konto (genom att helt enkelt klicka ur "Skapa ett konto för framtida shopping och tjäna poäng för Beauty Rewards" vid kassan). Men om du skapar ett konto på vår webbplats kommer du att förenkla framtida inköp genom att lagra din leveransinformation. Dessutom kommer du att kunna njuta av vårt Beauty Rewards-program samt kunna spåra dina beställningar. Observera att om du använder en kupong, eller om du har blivit inbjuden för onlineshopping från en konsulent eller en vän så är kontoregistrering obligatoriskt.
handla pa oriflame

måndag 6 mars 2017

erbjudanden för online-kunder

Unika erbjudanden för er online-kunder

1. Fri frakt vid köp över 500 kronor
När du handlar produkter för ett belopp över 500 kronor erhåller du alltid fri frakt – oavsett hur många produkter du handlar.

2. Varuprover på köpet
När du handlar hos oss får du även tre stycken varuprover på köpet – oavsett hur mycket du handlar för! Dessa väljer du i samband med att du genomför ett köp.

3. Beauty Rewards
Genom att registerera dig i vårt Beauty Rewards-program kan du enkelt samla bonuspoäng varje gång du handlar på Oriflame.se. Poängen kan du sedan lösa in mot nya produkter!
”Kund

söndag 5 mars 2017

Kostnad att bli Oriflamekonsulent ?

Vad kostar det att bli Oriflamekonsulent?

Som ny konsulent får du ett startpaket med nödvändigt material för att komma igång med din verksamhet hos Oriflame (En Oriflamepresentation och kataloger, prislista, konsulentguide och annat). En anmälningsavgift på 100 kronor kommer att läggas till på din första beställning, som täcker kostnaden för det startpaket du får.

Oriflame svenskt varumärke

Oriflame: Oriflame är ett svenskt varumärke som ger dig innovativa hudvårdsprodukter, trendig makeup, wellnessprodukter, skönhetstips och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Mer om oriflame kan du läsa här.
oriflame

lördag 4 mars 2017

Vad är Foundation ?

Foundation: Foundation förvandlar tråkig och glåmig hy, trollar bort eventuella brister och jämnar ut hudtonen. Den finns i fluid-, creme-, stift- och puderformat och i olika täckningsgrad.
foundation” height=
Denna foundation: En ultraflytande foundation inspirerad av siden som fulländar din hy* med en vacker nudefinish som både känns och ser naturlig ut. Passar normal till fet hy.

MAKEUP

Makeup bör förstärka din naturliga skönhet... 😊

MAKEUP: Oriflame anser att makeup bör förstärka din naturliga skönhet och samtidigt ge dig frihet att utrycka din sinnesstämning och personlighet. Oriflames makeupkollektion erbjuder dig levande, läckra färger, lekfullhet eller lyx och finess för ögon, ansikte, läppar och naglar.
”makeup”

fredag 3 mars 2017

Om vår Hudvård

HUDVÅRD: Vi tror på styrkan av naturliga ingredienser tillsammans med vetenskapligt stöd för att få effektivt resultat. Oavsett din ålder eller hudtyp har vårt breda utbud av hudvård de senaste ingredienserna och innovationerna, utvecklade i vårt forsknings- och utvecklingscenter.
”hudvård”

Katalog: Läs vår katalog online

Katalog: Läs vår senaste katalog direkt online. Vad har du för fördelar med att läsa vår katalog direkt online? Jovisst vart du än åker eller vänder har du alltid med dig vår katalog + att du står aldrig utan.

Kan det bli bättre? Gå direkt till katalogen på vår beauty store...
”Bli
Länk: http://beautystore.oriflame.se/90241588

Som konsulent

Bli konsulent: Som konsulent kan du börja tjäna pengar på direkten. Du sätter dina egna mål gällande inkomst och arbetstider. Du väljer om du vill ha målet att få en karriär på heltid eller om du vill sälja produkter på din fritid för att tjäna extrapengar.
”Bli
Läs mer om oriflames kosmetika på hemsidan.

torsdag 2 mars 2017

Denna kosmetika support blogg

Denna kosmetika support blogg: Vår kosmetika support blogg är i första hand för att kunna serva våra kunder och konsulenter men även blivande konsulenter och kunder förstås... Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.
”kosmetika

onsdag 1 mars 2017

BRINNER DU FÖR SKÖNHET?

Skönhet: Älskar du allt som har med skönhet att göra och klappar ditt hjärta lite extra för hudvård? Då har du hittat rätt! När du går med i Oriflame får du möjligheten att arbeta med högkvalitativa produkter och tjäna pengar på dina villkor. Du väljer själv hur långt du vill nå - och vi stöttar dig hela vägen.
”Oriflame
Läs mer om oriflames kosmetika på hemsidan. Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Populära inlägg