Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

tisdag 21 mars 2017

onlinekund hos Oriflame

Onlinekund hos Oriflame: Som onlinekund hos Oriflame har du möjlighet att handla med någon av oriflames konsulenter. Att ha en egen konsulent är som att ha en ”personal shopper” - gratis! Genom att handla med en konsulent kommer du att få önskad information om de mest eftertraktade produkterna från Oriflame. Dessutom kommer du även att kunna få personliga erbjudanden som är relevanta och attraktiva för just dig och, om du så önskar, faktiska råd m.m.

Du kan också ansluta dig till en valfri konsulent, om du redan har hans eller hennes konsulentnummer, för att behålla din redan etablerade Oriflamekontakt. Om du är ansluten till en Oriflamekonsulent kan du komma i kontakt med honom/henne under "Mina sidor".
Oriflame kund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg