Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

onsdag 27 april 2016

KONSULENT: Konsulenter och blivande konsulenter se hit

Oriflames Sälj-konsulenter - En Oriflame-konsulent måste följa dessa regler, inklusive de tillägg som publiceras i nyhetsbrev eller på annat sätt kommuniceras till konsulenten. Oriflame förbehåller sig rätten, att när som helst och med omedelbar verkan, stänga av en konsulent om det framkommer att en konsulent har lämnat falska uppgifter i ansökan eller brutit mot reglerna. En konsulent som stängs av förlorar alla rättigheter och privilegier som han/hon haft som konsulent i Oriflame, även sitt nätverk. Reglerna finns till för att skydda dig och säkerställa att alla konsulenter håller samma höga standard. I linje med Oriflames etiska standard förväntas alla konsulenter följa de legala krav som gäller i det land de är verksamma, även om dessa inte omnämns i reglerna. Är du inte redan konsulent kan du registrera dig nedan i formuläret. Mer om vår policy kan du läsa på hemsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg