Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

lördag 4 juli 2015

Bulgarisk man anklagas för falskt bud på Oriflame-konkurrent

Amerikanska tillsynsmyndigheter stämmer nu en bulgarisk man som anklagas för att ha iscensatt det falska budet på kosmetikabolaget Avon Products i mitten av maj samt ytterligare två andra försök att rigga aktiekurser.

Den 37-åriga mannen från Sofia i Bulgarien, fabricerade, enligt SEC, den 14 maj ett dokument där ett företag som kallades PTG Capital skulle ha lagt ett bud på Avon, en konkurrent till Oriflame.

Det finns inga indikationer på att PTG Capital är ett legitimt företag organiserat av någon annan anledning än det system för aktiemanipulation som beskrivs här, framgår det av stämningsansökan som lämnades in på torsdagen. Finansinspektionen i USA, SEC, uppger att en federal domstol i New York har frusit två aktiedepåer som har 2 miljoner dollar, varav minst en kontrolleras av mannen. Det falska budet på Avon fick kursen att under hög volym rusa omkring 20 procent under dagen. När media och marknaden började ana oråd började kursen återigen backa men stängde ändå 6 procent högre för dagen. Den bulgariske mannen uppges ha tjänat 4.879 dollar på grund av kursreaktionen. Han ska även i två andra fall ha tjänat pengar på falska pressmeddelanden gällande bud på företag, visar stämningsansökan.

Läs hela artikeln på http://www.affarsvarlden.se/affarsjuridik/article3913317.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg