Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

lördag 25 maj 2013

jobb på hel- eller deltid

Är du redo att ta chansen, erbjuder vi dig:Ett spännande jobb på hel- eller deltid.
Friheten att planera din dag.
Vara del av en erkänd verksamhet som säljer kvalitetsprodukter.
Extra förtjänst och därmed fler och nya upplevelser med vänner och familj.
Personlig utveckling och försäljningsträning från din första dag.

Är du positiv och glad och trivs tillsammans med andra människor är Oriflame platsen för dig. Du får en omväxlande vardag med ett stort kontaktnät av både kunder och kollegor. Atmosfären präglas av bra samarbete, teamanda och hjälpsamma kollegor som stödjer dig genom hela ditt karriärförlopp.

Oriflame är ett välrenommerat internationellt företag och våra produkter kännetecknas av en grundläggande passion för nyskapande och elegant design. Alla som har Oriflame-produkter i hemmet känner till deras höga kvalitet och användarvänlighet, så att vara konsulent av kvalitetsprodukter är enkelt. Vi ställer inga krav om utbildning och bakgrund och tror på att konsulenter med olika bakgrund bidrager med olika talanger som stärker Oriflame.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg