Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

söndag 12 maj 2013

Fakta om natural balance soup

Hälsosamma och naturliga ingredienser

Natural Balance Soups har ett högt proteininnehåll som gör att du känner dig mätt i timmar. Proteinet kommer från tre vegetariska källor; soja, potatis och ärter, som tillsammans ger alla nödvändiga aminosyror. Forskare och hälsoexperter är överens om att ett minskat intag av rött och bearbetat kött samt ett ökat intag av vegetariska proteiner banar väg för bättre hälsa. Vegetariska proteiner produceras även på ett mer miljövänligt och hållbart sätt.

OPTIMAL NÄRING
Sopporna har hög proteinhalt och förser kroppen med alla nödvändiga aminosyror. De har låg fetthalt med en optimal balans mellan fettsyrorna omega 3 och omega 6. De har ett lågt innehåll av kolhydrater med ett lågt glykemiskt index (GI). Fiberkällan är inulin, en prebiotika som främjar en sund tarmflora.

REDUCERAR HUNGERKÄNSLOR OCH SÖTSUG
Sopporna är mättande på grund av deras höga halt av protein och fiber. Det låga glykemiska indexet hjälper till att balansera blodsockernivån och förebygger sötsug. Sopporna serveras varma och varm mat ökar mättnadskänslan mer än kall mat.

FÖRBÄTTRAR ENERGI OCH KONCENTRATION
Du kan upprätthålla en jämn blodsockernivå genom regelbundna måltider och mellanmål. Detta kommer i sin tur att säkerställa bättre koncentrationsförmåga och en stadig energinivå under dagen. De flesta människor kan behöva höja sin dagliga prestationsförmåga, oavsett om det är för arbete eller motion.

100% NATURLIGA INGREDIENSER
Sopporna innehåller naturliga livsmedel som tomater, basilika, spenat och sparris.

FRITT FRÅN
Gluten, laktos, artificiella färgmedel och konserveringsmedel. Den enda gemensamma allergenen i sopporna är sojaprotein.

SMIDIGT
Färdig på 1 minut. Blanda pulvret med varmt (kokande) vatten och rör om tills soppan är slät.

Är Natural Balance Soup lämplig för diabetiker?
Sopporna kan ätas av diabetiker. Det har ett lågt GI-värde på 50. Kolhydratvärdet är 10-12 gram per portion, varav 4-6 gram är sockerarter. Om du vill använda sopporna som en hjälp vid viktnedgång är det viktigt att du rådfrågar din läkare. Viktnedgång kan påverka ditt behov av insulin och/eller medicin.

Kan jag äta Natural Balance Soups som måltidsersättning?
Nej, sopporna innehåller inte tillräckligt med kalorier för att helt och hållet ersätta en hel måltid. Vid viktnedgång ska sopporna ätas som en del av en måltid – vi rekommenderar ihop med en sallad. För viktkontroll så kan sopporna ätas som ett nyttigt och mättande mellanmål eller som en måltid tillsammans med en sallad och en skiva fullkornsbröd.

Jag är intolerant/allergisk mot vissa livsmedel. Kan jag äta Natural Balance Soup?
Om du är allergisk mot några ingredienser så ska du undvika att äta produkten. Sopporna är fria från mjölkproteiner och ägg. De är också fria från gluten och laktos. Sopporna innehåller dock sojaprotein. Kan jag äta Natural Balance Soups även om jag är gravid eller ammar? Ja, det kan du. Sopporna är säkra att äta både under graviditet och amning. Du kan äta dem som en del av en måltid eller som ett nyttigt mellanmål. Rådfråga dock din läkare om du planerar att använda sopporna för viktnedgång.

Från vilken ålder går det att börja äta Natural Balance Soups?
Det är säkert att ge sopporna till barn så unga som 3 års ålder. Minska portionsstorleken om nödvändigt.

Jag är sjuk och äter medicin. Kan jag äta Natural Balance Soups?
Sopporna är vanlig mat och ska användas enligt instruktionerna på förpackningen. Rådfråga alltid din läkare om du har några specifika frågor och funderingar.

Jag har högt blodtryck. Kan jag äta Natural Balance Soups?
Var medveten om att sopporna innehåller salt och passar därför inte en salt-begränsande diet. Du kan äta sopporna om du inte har blivit rekommenderad att begränsa ditt saltintag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg