Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

söndag 14 april 2013

TRÄFFA ORIFLAME

PASSA PÅ OCH TA CHANSEN ATT TRÄFFA ORIFLAME

– DU ÄR VIKTIG OCH VI VILL TRÄFFA DIG FÖR ATT BERÄTTA MER OM DET NYA ORIFLAME!

Det är nu 46 år sedan Oriflame grundades 1967 och har sedan dess vuxit till att bli ett av världens mest framgångsrika företag inom direktförsäljning av kosmetikprodukter, med en närvaro i över 60 länder och över 3 miljoner konsulenter.

För att uppnå vår vision att bli Sveriges största skönhetsföretag som säljer direkt och därmed bidraga till hela Oriflames vision, att bli världens största skönhetsföretag som säljer direkt, måste vi fortsätta framgången. Vi vill därför växla upp tillväxttakten med hjälp av nya initiativ och du är en nyckelspelare för Oriflames fortsatta framgång. Vi går en spännande framtid tillmötes och tillsammans kommer vi att nå nya framgångar.

Vi är därför glada över att få bjuda in Dig till ett möte med Oriflame med temat Nya Oriflame. Du får här chansen att lära dig mer om vad Oriflame har att erbjuda dig i framtiden.

Under den klickbara länken i brödtexten hittar ni vart inbjudningarna håller hus...

Ni är varmt välkommna...
Bli konsulent! Få rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg