Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

måndag 29 april 2013

näringstillskott i Wellness-serien

I våra näringstillskott i Wellness-serien används fiskolja som källa för Omega 3-fettsyror på grund av sin överlägsna kvalitet och sina dokumenterade egenskaper. Fiskoljan som används är en biprodukt från fiskeindustrin, från vilda hållbara bestånd som uppfyller FN:s normer för ansvarsfullt fiske och det marina ekosystemet. Kapslarna innehåller inte gelatin från nötkreatur. Kapslarnas hölje är av marint ursprung och utvinns från fiskgelatin.

Varför ska jag ta ett dagligt omega 3-tillskott? Omega 3-fettsyror är essentiella fettsyror, vilket innebär att de inte kan tillverkas av vår kropp och måste därför tillföras via kosten. Omega 3-fettsyror spelar en viktig roll i många organ och vävnader, inklusive:

- det kardiovaskulära systemet (de kan sänka blodtrycket och kolesterolet, alltså minska risken för hjärtinfarkt och stroke)

- nervsystemet (förbättra minnet och den mentala förmågan)
- ögon (bättre syn)
- immunförsvaret (kan hjälpa till att minska allergier och symptom på inflammatoriska
- autoimmuna sjukdomar som artrit, Chrons sjukdom och IBS)
- leder (hjälper till att lindra inflammation och smärta)
- huden (Omega 3-fettsyror är en del av alla membran i kroppen, inklusive huden. De håller huden återfuktad och skyddad. Dess positiva effekter på hudens elasticitet är väl dokumenterade).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg