Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 20 januari 2013

tips om din festmakeup

Oriflame-bloggen tipsar om din festmakeup - Sotning fungerar alltid till fest! I höst och vinter är det trendigt med brun sotning och halvsotning. Du skapar halvsotning genom att sota det nedre ögonlocken och lämna det övre ögonlocken neutala med endast ett tunt lager mascara.

- Jag tycker inte att makeupen måste ha samma färger som din outfit, tänk bara på att inte använda färger som skär sig med varandra. Ofta kan det vara klokt att föredra att fokusera på ett område, antingen ögonen eller läpparna. Om du har färgstarka läppar och ändå vill framhäva ögonen något kan du använda en kraftigare eyeliner.
Bli konsulent! Få rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg