Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 22 januari 2013

blickfång läppar

Läppar i alla regnbågens färger!

I ögonfallande läppar i alla regnbågens färger. Misstaget många gör när de bestämmer sig för att prova ett nytt färgglatt läppstift är att man applicerar sin vanliga make-up och sedan adderar de nya läpparna. Problemet är att det ofta krävs ett ganska neutralt ansikte för ett par chockrosa läppar, annars blir det för mycket.

Börja med att applicera en primer över läpparna, markera sedan läpplinjen med en läppenna i samma ton. Använd dig sedan av en läppensel och lägg första lagret färg. Dutta därefter med ett transparent puder över hela läppen och följ sedan efter med läppenseln och måla en omgång färg till. Detta ger en mer intensiv färg och får läppstiftet att sitta hela dagen/natten.
Bli konsulent! Få rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg