Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 29 september 2012

Kund-registrering

Bli Kund! Få rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli kund genom att registrera dig via formuläret nedan.
Du har alltid en rabatt på minst 20% som kund om du väljer att bocka för fliken "konsulent" detta är ett sätt att handla till dig själv med full rabatt, sedan om någon kompis skulle vilja ha kan du ju tjäna en slant också.

Det finns bara fördelar med att registrera sig som konsulent, fler betalnings-alternativ som t.e.x betala efter att du fått hem dina grejer och sett att allt är ok.

Välkommen till oss på Oriflame.

lördag 22 september 2012

Vår registreringswidget

Använd vår widget för att registrera dig direkt på bloggen!

Bli konsulent! Få rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar!

onsdag 5 september 2012

intresserad av kosmetik?

Är du intresserad av kosmetik och tycker om att lära känna nya människor? Då är Oriflame något för dig. Att vara konsulent för Oriflame är ett enkelt, roligt och inspirerande sätt att tjäna pengar. Tack vare en allsidig och välkomponerad kosmetik-kollektion är vi ett av de mest framgångsrika företagen i världen.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent! Denna guide tar dig genom registreringen

måndag 3 september 2012

Rekrytera 15 konsulenter

Rekrytera 15 konsulenter i period P13-14 - Gör en beställning på minst 499 KP* så får du följa med på en gemensam weekendresa till Dublin 6-9 december 2012.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

söndag 2 september 2012

Livet som säljare

Livet som säljare är tufft och krävande – men samtidigt väldigt stimulerande, omväxlande och roligt. Som säljare(konsulent) på oriflame ansvarar du för ditt eget distrikt som är anpassat så att du slipper övernattningar – något som ofta uppskattas av inte minst familjen. Din uppgift är att skapa och utveckla relationer med såväl nya som gamla kunder.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Populära inlägg