Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

torsdag 24 maj 2012

världens största kosmetika företag

ESTÉE LAUDER

Estée Lauder: Estée Lauder, allt började med en dröm. Estée Lauder, driven av sitt önskemål att ta fram skönhet i varje kvinna, skapade sitt eget företag i 1946 med inget mer än ett par burkar kräm från hennes farbror (en kemist).


Krämen hade, även innan burkarna fick etiketter, en hel armé av lojala följare. När hon lanserade sin första doft, Youth Dew, 1953, när den riktiga revolutionen inom parfymindustrin bröt ut, hade Estée Lauder redan byggt upp ett autentiskt rykte för sig sin innovation, forskning och kvalitet.

Estée Lauder’s behandling, färg och doft är idag det bästa bevis på vad konst och vetenskap kan göra. När namnet Estée Lauder står på en firmans produkt så är det en garanti för kvalitet och ett uppfyllt löfte i över 100 länder runt om i världen. Vi bjuda in dig för att upptäcka allt som vi har att erbjuda.


MAX FACTOR

Max Factor: Max Factor är känd som ”makeup artisternas makeup artist”. Max Factor, mannen bakom otaliga innovationer inom kosmetik, från första underlagskräm till första maskaran, satte standardstilen för generationer. Den glamorösa looken skapades av Max Factor för Hollywoods divor, fastställda skönhetsbegreppet for 1900-talet och kopierades av kvinnor i hela världen.

Max Factor var inte bara skaparen av det kosmetiska men också utvecklare av tekniken för olika makeup, såväl för filmindustrins speciella filmeffekter som för att få en estisk önskad look. Denna teknik för makeup i skönhetens värld utvecklades under åren. Det är fortfarande ett sökord för att få ut kunskapen om kosmetik och dennes applikation till skönhetskonsulter idag.


BOURJOIS

BOURJOIS: BOURJOIS - Året är 1863 – skådespelerskor var dagligen obekväma med att använda makeup som förstörde huden.

Alexandre Napoleon Bourjois visste att det måste finnas en bättre makeup för hans muser och ägnade sin tid med att utveckla kvalitetsmakeup. Han var den som utvecklade den första puder rouge, Pastel Joues. Rouge var väldigt framgångsrik bland Bourjois kvinnliga kompisar.

Detta är hur ett av dagens mest kända kosmetiska märken föds.


LANCASTER

Lancaster: Lancaster grundades 1946 i Monaco, ett land av privilegium, bäddad i sol och ljus, ett paradis tack vare sin turkos-blåa vattnet.

En aristokratisk värld av elegans där integritet och naturalismen är naturligt. Lancaster skapas över Medelhavet – en plats för inspiration, styrka och visdom, en sammanslagning av kristallvatten, sol och luft; en droppe av gyllene sol.


GIORGIO ARMANI

Giorgio Armani: Giorgio Armanis kosmetika sammanfogar all skönhet i hans modekollektioner i en klass av delikata kosmetika, krämer och puder som smeker det kvinnliga ansiktet.


CLINIQUE

Clinique: Clinique Laboratories, Inc. är ett världsledande företag inom exklusiv kosmetika med produktionen and marknadsföringen av behandlings-, makeup-, hår – och parfymprodukter. Clinique startade 1968 med en rad behandlings- och makeupprodukter, alla testade mot allergireaktioner och 100 % parfymfria. Våra produkter har skapats för att tillgodose individuella husbehov är resultatet av forskning och erfarenhet av framstående dermatologier. Cliniques behandlingsprodukter marknadsförs som en del of 3- Step Skin Care System: Rengörning, Peeling, Fuktighet.


L´OREAL

L´OREAL: L’OREALS Män och kvinnor har alla delat sin passion för produkterna och köpstarka publiken för över århundraden. De är stolta över att vara ett av det världsledande inom kosmetika och ser fram emot framtiden: framtidsframsteg och upptäckten som kommer ut från deras laboratorium och forskning och deras spaningar efter nya marknader.


RIMMEL

Rimmel: Rimmel utmärker sig genom att bryta alla regler. Rimmel grundades 1883 i London, den mest vidsynta huvudstaden. Rimmel har kunnat följa stadens rytm och har inspirerat sig själv i sin gatustil för att kunna skapa ett skönhetsmärke som skiljer sig mycket från stilarna i Milan, Paris eller New York.

Londons skönhetsstil är klipsk, rastlös och ledig. Den utmärker sig genom att skapa mode, inte kopiera dem, sina experiment och uttryckssätt, med andra ord, rolig. Alla Rimmel produkter är aktuella, har hög kvalitet, är färggranna och lätt åtkomliga.

Rimmels mode är designade för normala kvinnor som vill experimentera, uttrycka sig och ha roligt. Varför ha en identitet när du har allt du vill? Med Rimmel kan du ändra din ”look” like lätt som du tar Londons tunnelbana från Soho till Camden Town, från Portobello Road till Notting Hill.


MAYBELLINE

Maybelline: Maybelline är en del av L’oreal – designad för alla kvinnor, om energiska, naturliga eller mer sofistikerade, oavsett åldern eller klass.


MAKE UP STORE

Make Up Store: Make Up Store är ett svenskt märke med ett stort urval av färger; Deras produkter är anpassade till dagens kvinnor. Firman bjuder till makeup kurser där du kan lära dig att använda makeup i alla sammanhang, individuellt eller i grupper. Firman är känd för att ge kunderna individuellt uppmärksamhet, allergitestade produkter som inte har blivit testade på djur och som är miljövänliga.


Oriflame Cosmetics

Oriflame: Oriflame grundades i Sverige 1967 av Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten. Oriflame är idag ett internationellt, direktförsäljande kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder och en omsättning på ca: 1.5 miljarder Euro om året.

Mer "Om Oriflame" under länken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg