Oriflame Cosmetics - Svensk Kosmetika

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.


Köpa Oriflame Kosmetika gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Oriflames kosmetikVår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m.

Read more about oriflame here...

torsdag 30 augusti 2012

Varför köpa av direktsäljare?

Det är tryggt att handla av en direktsäljare, det är bekvämt och du spar tid. Du väljer själv när och hur du vill handla och du får oftast dina varor levererade direkt hem till dörren. Du kan också vara säker på att de produkter du köper av en direktsäljare håller hög kvalitet och systemet bygger på en omedelbar närhet till dig som kund. En direktsäljare vill alltid arbeta med en hög servicegrad eftersom det stärker dennes budskap och skapar merförsäljning till andra. Skulle du trots allt ångra ditt köp har du alltid rätt att lämna tillbaks de varor du köpt.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg