Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

måndag 25 juni 2012

kosmetika-bloggen

Bloggen om kosmetika! Säljer kosmetika här på denna blogg för Oriflame Cosmetics. Tyckte att blogger var ett kraftfullt verktyg för min försäljning av kosmetika, blogger perfekt för att synas som konsulent och för att kunna visa upp sina produkter! Tack blogger.


Oriflame Cosmetics – Naturlig Svensk Kosmetika
Är konsulent för Oriflame Cosmetics men jag skall ge er kunder som handlar vårt prisvärda smink mina allra bästa tips för att kunna komma undan så billigt som möjligt! Gå in på http://oriflame.webb.se och registrera dig! Det gör du under ”Vill du bli konsulent?” där registrerar sig både kunder och konsulenter. Fyll sedan i formuläret men istället för att markera dig som kund bockar du i rutan ”konsulent” Varför skall jag göra detta? Svaret blir ganska enkelt!

1. Du får 20% rabatt på all kosmetika.
2. Du får alltid katalogen hem i brevlådan.
3. Du får ”inside information” om kommande produkter och erbjudande, demo-priser etc.
4. Skulle du beställa produkter för över 1000Kr får du alltid en gratis produkt.
5. Startavgiften för att bli konsulent är endast 50Kr.
6. Du binder inte upp dig till någonting, ej heller något säljtvång.

Om du vill kan du enbart köpa till husbehov med konsulentens fördelar.

Skulle du vilja sälja oriflame behövs heller ingen annan skattesedel – Allt som har med skatter att göra sköts direkt från oriflame.

Skulle du ha några frågor är det bara att höra av sig, kontaktuppgifter hittar ni på vår hemsida.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg