Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 15 april 2012

Res med oss till thailand

Res med oss till thailand - Ta chansen och åka med oss till thailand nu i det ruggiga höstmörkret oktober. Ta chansen att få åka till paradiset – PHUKET, THAiLAND! Du kommer att flyga dit med Qatar Airways är ett av världens mest exklusiva flygbolag.
Paradiset väntar sedan med sina kritvita sandstränder, klarblåa vatten, ljumma vindar och mat som får dina smaklökar att dansa samba och framförallt kommer du att få uppleva en stor glädje och en värmande gemenskap som är svår att hitta någon annanstans än på våra populära resor. Mysiga dagar på stranden, skratt och lek, kortare upptäcktsfärder m.m. Gillar du detta? Läs mer om thailandresan på vår pdf-fil.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg