Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 13 februari 2007

Oriflame lämnar Malmö

Kosmetikföretaget Oriflame vill lägga ner sitt kontor i Malmö, där omkring 180 personer jobbar. Förändringen är en del i att koncentrera företagets verksamhet till Stockholm.


Företagets stora verksamheter i Malmö är katalogutveckling och säljkontor för Sverige. Här sitter också en del av ledningen för företagets verksamhet i västra Europa, dessutom samordnas distributionen av företagets produkter till den nordiska marknaden från Malmö. Företagsledningen säger bland annat att marknaden kräver snabbare produktutveckling och genom att koncentrera verksamheten till ett ställe ska man bli effektivare. En annan anledning till att flytta verksamheten till Stockholm är att man marknadsför sina produkter som ”svenska” och därför ska även produktutvecklingen som nu sker utanför Bryssel i Belgien enligt förslaget flyttas till Stockholm. Företaget säger sig vilja ha med så många anställda som möjligt till Stockholm. Men troligtvis kommer den dåliga nyheten för dem som jobbar i Malmö och Bryssel, att innebära en god nyhet för arbetsmarknaden i Stockholm där nu mycket folk kommer att behövas, både inom katalogutveckling och produktutveckling. Förändringsförslaget ska nu diskuteras med de fackliga organisationerna, och tanken är att förändringarna sker under året.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg