Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

torsdag 12 januari 2012

Google betalar bloggare för positiva blogginlägg

Google: Google brukar straffa den som försöker ta sig upp i sökresultaten genom att t.ex. betala andra för att länka till dem. I går kväll uppmärksammade den amerikanska bloggaren Aaron Wall hur Google nu själva har tagit till samma taktik. En mängd bloggare verkar ha fått betalt för att under mellandagarna skriva uppskattande inlägg om webbläsaren Google Chrome, med generösa länkar. Många av dem (ett hundratal, av en snabb sökning att döma) har själva skrivit ”this post is sponsored by Google” i en fotnot till sina inlägg. Ett exempel på hur den som är störst och starkast kan ändra reglerna lite som det passar.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg