Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 1 januari 2012

Bing sökresultat

Så här levererar Bing sökresultat

Bing sökresultat - Bing är Microsofts sökmotor som ersätter Live som i sin tur ersatte MSN. Bing genomsöker automatiskt (eller "crawlar") Internet för att skapa och underhålla ett index. Indexet är egentligen en katalog med resurser som är tillgängliga online, t.ex. webbplatser, bilder, filmer, dokument och andra objekt. Specifika sökresultat skapas med hjälp av en datoralgoritm som matchar de angivna söktermerna med de mest relevanta och användbara resultaten i deras index. I allmänhet försöker bing tillhandahålla en så omfattande och användbar samling med onlineinformation som de kan. Bing utformar algoritmer så att de tillhandahåller de mest relevanta resultaten och avgör vilka resultat som visas för en given sökning.
Mer information om bing.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg