Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 29 maj 2011

Natural Swedish Cosmetics

Vår slogan, 'Natural Swedish Cosmetics', fångar kärnan i vårt kompletta utbud av unika, innovativa produkter. Vi kombinerar det bästa från naturen med den senaste vetenskapen. Så att du kan framhäva din naturliga skönhet på bästa sätt!
Bli konsulent för Oriflame Cosmetics, få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Vi värnar om mijlön

Oriflame är det första stora kosmetikföretaget som valt att finansiera hållbar produktion av palmolja genom inköp av GreenPalm-certifikat som täcker all vår palmoljekonsumtion.Under 2010 blev oriflame medlemmar i organisationen RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil). Detta innebär att vi strävar efter att köpa in all vår palmolja från certifierade och hållbara källor. Under 2010 gjordes detta genom inköp av GreenPalm-certifikat för all palmolja.

Vi använder palmolja som ingrediens i en del produkter. Palmolja bidrar till den ekonomiska utvecklingen i de producerande länderna, men den snabba expansionen kan belasta ekologiskt känsliga områden. Det är därför viktigt att produktion och användning av palmolja genomförs på ett hållbart sätt som tar hänsyn till de ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekterna.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

torsdag 26 maj 2011

Vårt smink

Vårt smink-sortimentVårt smink allt från make-up, hudvård, hårvård, kroppsvård, parfym, smycken, wellness m.m. Mer om vårt smink på vår hemsida.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Oriflame Produkt Filosofi

Produkt FilosofiVi respekterar naturen och strävar efter att använda naturliga ingredienser. Många ingredienser från frukt, blommor och växter används i våra formuleringar och vår design kombinerar funktionalitet med enkelhet, elegans och respekt för material och resurser.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

lördag 21 maj 2011

Tjäna pengar på att blogga

Tjäna pengar


Tjäna pengar enkelt på att driva en blogg! Det är lättare än vad du tror – Med oriflame har du möjligheten att tjäna pengar. Tjäna pengar genom att bli konsulent för oss på oriflame! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

fredag 20 maj 2011

Tjäna pengar med Oriflame

Hur kan jag tjäna pengar med Oriflame?


Tjäna pengar - Som konsulent har du alltid 20% rabatt* på aktuellt sortiment. Du får samtidigt tillgång till alla våra utbildningar inom kosmetik och hälsoprodukter. Du väljer själv hur ofta du vill handla och hur mycket du vill handla för.

Du kan välja att handla prisvärda kosmetikprodukter till dig själv och din familj eller sälja till fler och tjäna extra pengar. Vill du sedan avancera och även engagera andra att sälja så väntar obegränsade affärsmöjligheter och vänner för livet. Oavsett hur mycket tid du vill satsa, så stödjer vi dig. Du får chansen att utveckla ditt liv, nå ekonomiska mål och uppfylla dina drömmar!
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

torsdag 19 maj 2011

smink-shop/butik (e-handel)

E-shop/butik

Tipsen för en lyckad e-handel...Tips. en lyckad e-handel?
Det allra viktigaste är att vara lyhörd på vad kunderna önskar och vill ha, det är de som avgör framgången och formar morgondagens ehandel. Detta innebär både att man ska försöka höra direkt med kunder om synpunkter, vilken information önskar de om produkter hur uppfattar de sajten i fråga om användbarhet etc. Man bör även övervaka hur kunder beter sig på webbutiken på olika sätt och ständigt försöker förbättraden.

Misstag som e-handlare gör?
Många nya och befintliga e-handelsföretagare och det grundläggande misstaget många gör är att de förhastar sig i sin iver när de ska etablerar e-handeln vad gäller plattform, upplägg och strategi. Många har dessutom en förväntan att e-handel är något som mer eller mindre sköter sig självt så snart webbutiken är på plats, vilket är helt fel.

Få nöjda kunder som kommer tillbaka?
Utbud, pris och service skulle jag säga är tre viktiga faktorer man behöver jobba med för att få återkommande kunder i högre grad. En kund kommer inte köpa exakt samma produkt gång efter gång såvida det inte gäller bläckpatroner och damsugarpåsar, så ett bra utbud av intressanta och lockande varor är givetvis viktigt. Här gäller det ju även att ha återkommande och rätt segmenterade erbjudanden för att locka tillbaka kunderna. Det är även viktigt att testa och mäta sig fram till det vinnande konceptet för just sin nisch. Men det allra viktigaste är att vara lyhörd på vad kunderna önskar och vill ha.

Framtiden – vad är de senaste trenderna inom e-handel?
Just nu är det heta samtalsämnet mobil ehandel och de möjligheter som finns med att ta sin webbutik in i den mobila världen. Det talas allra mest om försöka utveckla appar för att på så sätt nå ut till den mobila kanalen. Det är här de praktiska erfarenheterna kommer väl in med ett litet kritiskt öga som frågar vad nyttan verkligen är med detta inledningsvis för en ehandlare. De allra flesta ehandlare är ensamföretagare med väldigt liten budget och att ta fram en mobil applikation är då inte den allra bästa investeringen, för kostnaden för varje kund kan bli riktigt dyr i jämförelsevis att lägga samma pengar på att istället anpassa sin webbutik för webbläsare i smartphones vilket jag skulle säga är det bästa alternativet för mobil anpassning.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

söndag 15 maj 2011

Rouge (smink)

Vad är rouge?


Rouge är en typ av smink(kosmetika) som appliceras på kinderna. Det finns både puderrouge, som man kan applicera med en rougeborste och cremerouge, som man oftast applicerar med hjälp av fingrarna. Rouge går oftast i röda, rosa, orangea och bruna nyanser, rouge betyder röd på franska.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt kosmetika! Du får lära dig mer om kosmetika och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

lördag 14 maj 2011

oriflames smink-fabrik i ryssland

Oriflame - Byggandet av den ryska sminkfabriken håller tidsplanen


Oriflame står fast vid sin plan om när den nya ryska fabriken kommer att vara klar


Planerna kring den nya smink-fabriken meddelades i februari förra året och bolaget uppgav då att sminkfabriken kommer vara klar om drygt 3 år, det vill säga under 2013. Med hjälp av den nya fabriken ska Oriflame bland annat balansera sin valutaexponering och reducera sina ledtider.

”Vi tror att vi håller oss till den kommunicerade planen. Vi tror också att vi kommer att se positiva effekter på våra marginaler från fabriken. Effekterna kommer att komma gradvis med start från någonstans kring slutet av 2013/2014 och framåt”, sade vd Magnus Brännström vid en telefonkonferens.

Fakta: Oriflame

Oriflame grundades år 1967 i Sverige. I dag verkar Oriflame i över 60 länder. Produktionsanläggningarna finns i Sverige, Polen, Indien och den senaste fabriken öppnades i slutet av år 2006 i en förort till Moskva. Isku Interior har inrett servicecentret som ligger i anslutningen till Moskvas produktionsanläggning och lager. Servicecentret är ett visitkort för den nya byggnaden, och därför ville man satsa på inredningen. Isku valdes till möbelleverantör, eftersom inredningslösningarna representerar väl Oriflames nordiska stil: rena linjer och fräscha färger.

Relaterad hemsida: smink.nu
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

torsdag 12 maj 2011

bli säljledare för oss

Säljledare(chef)


Tips. För att kunna bli en bra säljledare/chef

Förtroende - Att kunna lita på sin chef och känna förtroende för honom/henne som person. Hur bra säljledningen än är, så är det inte värt mycket om inte säljaren känner förtroende för sin närmaste chef.

Marknaden

Marknaden - Säljaren vill känna att chefen håller sig underrättad om förändringar som händer på marknaden. Det kan gälla förändringar bland konkurrenterna och förändringar bland kunder och i branschen.

Kan företaget

Kan företaget - Att säljledaren kan informera om planer och förändringar som företaget planerar och håller sig underrättad om nyheter inom företaget, inom produktionen och i tjänsteutvecklingen, samt kanaliserar dessa upplysningar vidare till säljarna.

Rättvis

Rättvis - Att alla säljare känner att de får samma omtanke från säljledningen. Säljledaren favoriserar inga.

Bra säljare

Bra säljare - Naturligtvis är det en fördel om säljchefen är en bra säljare, men det ska tilläggas att det inte är ett krav. Däremot är det viktigt att chefen kan motivera, instruera, justera och entusiasmera så att säljarna utvecklas i sin säljmetodik och kundkännedom.

Organisationens policy

Organisationens policy - Att ständigt ha samma attityd till organisationens policy, regler och situation så att säljarna vet vad de har att förvänta sig av chefen. Raka linjer i agerandet.

Tolerans

Tolerans - Acceptera att medarbetarna kan göra misstag och fel. Påpeka med vänlighet och förståelse. Inte genom att tillrättavisa utan mer genom att visa till rätta.

Uppskattning

Uppskattning - Att låta en säljare känna att du tycker att han/hon har gjort en bra affär. Gratulera och tala gärna om det för de övriga.

Lojal

Lojal - Att hålla företaget och de egna säljarna bakom ryggen genom att ställa upp då olika åsikter kommer upp.

Intresserad

Intresserad - Visa intresse för säljarnas arbetssituationer med olika typer av kunder, med såväl positiva kundkontakter som med svåra kunder.

Mottaglig

Mottaglig - Att vara mottaglig för nya idéer och tankar och vara fri från fördomar.

Säljledarens uppgift

Säljledarens uppgift - Du bör som säljchef eftersträva att vara ledare, med vilket menas att få dina säljare att utföra ett aktivt säljarbete som leder till önskade resultat. Läs mer om att bli säljledare på vår hemsida under fliken karriär.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

onsdag 11 maj 2011

Oriflame säljer mer smink i Baltikum

Sminkjätten Oriflame ökar sin försäljning.

Sminkjätten Oriflame ökar sin försäljning i både i Ryssland och i Baltikum, visar bolagets delårsrapport.
Läs mer om bolagets smink-försäljning på affärsvärlden
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Alla kan sälja!

Sälja

Det spelar ingen roll om du ska sälja din bil eller om du tjänar dina pengar som säljare professionellt. Säljare är förresten alla som har kunder oavsett om du jobbar på bank och säljer lån, säljer konsulttjänster eller står i en Skateboard butik och säljer brädor. Metoderna för de olika situationerna bör förstås anpassas efter situationen men mycket av grunderna går att använda generellt.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

Visste du detta om läppstift?

Läppstift


Det tidigaste läpp-sminket har hittats i 5000 år gamla gravar i sumerernas huvudstad Ur i nuvarande Irak. På bilder från den tiden har både män och kvinnor mörkröda läppar och svartsminkade ögon. Andra smink-fynd har gjorts i Egypten, Grekland och Romariket som vittnar om att man även här använde läppfärg i olika former mycket tidigt.

Englands utseendemedvetna drottning Elizabeth I och hennes hovdamer använde redan på 1500-talet en blandning av kochenillsköldlöss, gummi arabicum, äggvita och fikonsaft på läpparna.

Under 1600-talet blev det vanligt med makeup bland både män och kvinnor och i alla samhällsklasser. Färdiga, röda pulverblandningar kunde köpas billigt. Pulvret blandades med vatten och applicerades sedan på både läppar och kinder.
I Sverige tog bondflickor på 1700-talet till enkla medel som växtsaft från sminkbär och revormstörel, efter att Linné berättat att detta kunde användas för att sätta färg på olika saker.

1860 uppfanns Leichners teater-smink, salvor och stift i grälla färger som skulle synas bra från scenen. Skådespelarna använde då och då sminket utanför scenen, vilket man inte låtsades om. Men anständiga kvinnor målade inte läpparna och framförallt inte offentligt. De nöp, bet eller borstade istället läpparna och kinderna röda i smyg.

Den första kommersiellt framgångsrika läppfärgen började säljas av Guerlain runt 1880 och innehöll en mix av smör, vax och vindruvspomada. Barnängens fabriker lanserade snart därefter "Artiklar för den finare toaletten" i Sverige. Läppfärg och ögonbrynstusch var några av dessa artiklar.

1924 övervägde staten New York att förbjuda läppstift därför att man ansåg att det det var ohälsosamt för männen som kysste kvinnor med läppstift. På denna tid hade dessa funderingar en hel del belägg eftersom de blandningar som då fanns för läppar och kinder innehöll en hel del gifter.

Länge användes samma röda smink till både läppar och kinder och på 1950-talet kallade man det man applicerade på läpparna för "rouge för läpparna".

Max Factor lanserade det första riktigt kyssäkta läppstiftet. Läppstiftet satt visserligen kvar men färgen var opålitlig och fick en blå ton efter ett tag. Så förblev det med alla kyssäkta läppstift fram till 90-talet då silikon-oljor gjorde stabila permanentfärger möjliga.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Naturligt smink

Naturligt smink från oriflame - Vi har över 40 års erfarenhet av att producera skönhetsprodukter genom att kombinera det bästa från naturen med den senaste forskningen. Denna kunskap och erfarenhet finns på vårt forsknings- och utvecklingscenter Research & Development utanför Dublin och på vår forskningsavdelning i Stockholm. Mer om vårt smink i ett tidigare inlägg.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

tisdag 10 maj 2011

duktiga säljare

Är förmågan att sälja medfödd?Jag får ofta höra att man måste vara född till säljare, att förmågan att sälja skulle vara något magiskt som man inte kan träna sig till.


Nästan alla kan arbeta med försäljning, det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig men det betyder inte att de helt saknar förmåga. Dessutom är det ju så att även framgångsrika säljare mår bra av att öva och utbilda sig för att förfina och uttöka sina kunskaper.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

Smink

Välkommen till vår smink-shop


- Här på vår blogg får du rabatt på ditt smink, sänk dina smink-kostnader rejält med oss på oriflame.


Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Smink: fakta smink

Upptäck Oriflame

Du får en värdecheck från oss på oriflame...Bli konsulent och gör en första beställning på minst 500kr så får du en värdecheck på 100kr utan extra kostnad!


Den förmånliga värdechecken kan användas vid ett tillfälle. Uppge numret på värdechecken vid beställning så dras rabatten automatiskt av från din slutfaktura. Du kan läsa mer hur du använder din värdecheck på Oriflame
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

måndag 9 maj 2011

få en ipad

ipadRekrytera och få en ipad!


Ipad, ett smidigt och snyggt vergtyg för din verksamhet och vardag! En ipad har många roliga och praktiska funktioner som exempelvis en kalender och kamera. Nu kan du även ladda ner Oriflames "Oriflame Catalogue Application". Läs mer om applikationen på Oriflame.se Version: Ipad WI-FI 16GB. Läs om ipad på wiki.

Relaterad länk:
Ipad: www.apple.com/se/ipad
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

fakta smink

Om Smink

Smink är produkter som används för att rengöra och vårda hud. Smink med finare ord kosmetika är en kategori med produkter som appliceras på hud, ögonfransar, naglar, läppar, ögonbryn och hår i syfte att förändra och/eller förbättra utseendet hos bäraren.

Smink används i princip alltid då människor uppträder inför andra, exempelvis på teater, film och TV m.m.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

söndag 8 maj 2011

Vår smink-blogg

Få rabatt på smink - Tjäna tusenlappar per år!Rabatt på ditt smink Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Få en värdecheck om du handlar för 500 kr, värdechecken kan användas vid ett tillfälle. Uppge numret på värdechecken vid beställning så dras rabatten automatiskt av från din slutfaktura. Du kan läsa mer om hur du använder din värdecheck på oriflame Väljer du att göra en beställning på minst 750 kr har du även möjlighet att köpa det första av våra fördelaktiga välkomsterbjudanden.

* Erbjudandet gäller för dig som blir konsulent under perioden 4 maj - 14 juni, 2011. Du får din värdecheck i P10 2011, under förutsättning att dina fakturor är betalda. En värdecheck per konsulent. Värdechecken är personlig och får ej överlåtas. Just nu startar du gratis som konsulent(Ord pris: 50Kr)

lördag 7 maj 2011

tjäna pengar hemifrån

Tjäna lite extra pengar...Tjäna pengar hemifrån med oss på oriflame, som konsulent kan du tjäna lite extra pengar hemifrån genom webbförsäljning, katalog-visning, homparty, marknader etc. "Whatever you want"

Som konsulent har du 20-30% rabatt på all kosmetik, mer om att bli konsulent eller kund kan du läsa här.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

fredag 6 maj 2011

Smink shop online

Handla i vår online-shopHandla i vår smink shop online,rabatt på allt smink du köper! Tjäna stora pengar per år även om du bara skulle köpa smink till dig själv eller din familj. Välkommen in till vår smink shop online.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Rekrytering hos oriflame

Rekrytering


Om du själv erbjuder andra att bli konsulenter i oriflame kan du tjäna mer pengar. Ett bra sätt att börja rekrytera är att fråga dina kunder och gäster på produktvisningar om de är intresserade av att bli konsulenter. Be din sponsor om vägledning om du vill bli bra på att rekrytera.

flytta blogg.se till wordpress


Hos wordpress och blogger får du ett bättre blogg-verktyg än blogg.se kan erbjuda, du får mer funktioner och en mer logisk navigering, alltså funktioner som behövs för att kunna driva en vettig blogg.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

torsdag 5 maj 2011

Bli konsulent

Som konsulent har du alltid 20% rabatt* på aktuellt sortiment. Du väljer själv hur ofta du vill handla och hur mycket du vill handla för.

Som konsulent kan du även värva andra att bli konsulenter. Bygg en egen grupp av konsulenter så tjänar du pengar på hela din grupps försäljning. Vi har inga krav på utbildning, erfarenhet eller ekonomiska resurser. Om du börjar sälja våra produkter får du möjlighet att lära dig mer om kosmetik och hudvård på våra populära kurser.

Konsulent: Läs mer om att bli konsulent i ett tidigare inlägg.

Fakta: Valerie Aflalo

Vem är Valerie Aflalo?

Anne Valerie Aflalo, född 1976, blev känd för allmänheten i samband med att hon vann Fröken Sverige 2000 och fick chansen att representera Sverige i Miss Universum. Några år senare dök hon upp på nytt, nu i radio på reklamstationen NRJ där hon sände morgonprogrammet NRJ In The Morning tillsammans med Jocke Ljungberg.Valerie Aflalo är grundaren och designern bakom klädesmärket ”Valerie” och hennes kollektioner finns i mer än 23 länder världen över. Valerie Aflalo jobbar i skrivande stund ihop med oriflame. Oriflame är ett kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder och en omsättning på över 1.5 miljarder Euro om året.

Oriflame Cosmetics grundades i Sverige 1967 av Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten. Oriflame är ett internationellt kosmetikföretag, deras produkter säljes och marknadsförs genom cirka 3,6 miljoner oberoende konsulenter.

Valerie har designat en trendig och elegant accessoar-kollektion som består av två snygga väskor exklusivt för Oriflame. De moderiktiga väskorna andas stilren, svensk design. Kollektionen lanseras i oriflames globala rekryteringskampanj våren 2011.

Samarbetet mellan den svenska designern och modellen Valerie Aflalo och Oriflame är en ”match made in heaven”! Valeries varma och vänliga personlighet kombinerat med hennes drivande entreprenörsanda gör henne till en inspirationskälla och förebild för många. Hennes unika skaparstil förstärker den feminina och naturliga elegansen hos varje kvinna, en naturlig skönhet som även Oriflame förespråkar. Hennes kollektioner har spridit sig världen över och många av hennes plagg bärs och uppskattas av bland annat internationella filmstjärnor. Valerie som började sin karriär som modell kände till Oriflame sedan innan då hon för 10 år sedan var modell i oriflames kataloger.

Efter att Valerie vann ”Fröken Sverige” började hon studera mode och jobbade för flera av de stora modeskaparna i Paris, samtidigt som hon drömde om att ha sitt eget klädmärke. Efter många års studier och arbete kunde Valerie äntligen förverkliga sin dröm om att starta sitt eget modeföretag. Med en stark passion för sitt arbete och tydligt fokus på att driva sitt företag framåt, räknas hon idag som en av Sveriges mest spännande och framgångsrika designers.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

onsdag 4 maj 2011

få en värdecheck

Oriflame - Du får en värdecheck av oss på oriflame utan kostnadBli konsulent och gör en första beställning på minst 500 kr så får du en värdecheck på 100 kr utan extra kostnad!


Bli konsulent få en värdecheck om du handlar för 500 kr
Värdecheck - Den förmånliga värdechecken kan användas vid ett tillfälle. Uppge numret på värdechecken vid beställning så dras rabatten automatiskt av från din
slutfaktura. Du kan läsa mer om hur du använder din värdecheck på oriflame Väljer du att göra en beställning på minst 750 kr har du även möjlighet att köpa
det första av våra fördelaktiga välkomsterbjudanden.

Prata med din konsulent om du vill veta mer, du kan även besöka konsulentens hemsida.

* Erbjudandet gäller för dig som blir konsulent under perioden 4 maj - 14 juni, 2011. Du får din värdecheck i P10 2011, under förutsättning att dina fakturor är betalda. En värdecheck per konsulent. Värdechecken är personlig och får ej överlåtas.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

tisdag 3 maj 2011

Rabatt på ditt smink

Smink


Få 20% rabatt på ditt smink


Få rabatt på ditt smink, tjäna tusenlappar per år på ditt smink...


Rabatt på ditt smink
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Smink: Naturligt smink

Naturligt smink


Vårt naturliga smink från oriflame...


-Köp vårt prisvärda smink och få valuta för pengarna!


Naturligt smink
Om vårt smink - På Oriflame har vi över 40 års erfarenhet av att producera skönhetsprodukter genom att kombinera det bästa från naturen med den senaste forskningen. Denna kunskap och erfarenhet finns på vårt forsknings- och utvecklingscenter Research & Development utanför Dublin och på vår forskningsavdelning i Stockholm. Mer om vårt smink i ett tidigare inlägg.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Kosmetikprodukter
Vår kosmetik - Vi har ca 900 kosmetikprodukter varav en tredjedel är skörden nyheter som presenteras under ett år. Alla produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de är säkra, effektiva och av hög kvalitet. Vi testar aldrig våra produkter eller ingredienser på djur. Vi använder inte heller fridlysta eller utrotningshotade växter i produktionen.

Djurvänligt
Vi är stolta över vår proaktiva policy för djurs välfärd. Vi använder bara "djurvänliga" ingredienser i våra produkter.

Vi använder inte några produkter som härrör från döda djur i våra kosmetikprodukter. Djurvänliga biprodukter så som bivax, lanolinderivat och ingredienser med ursprung i mjölkprodukter används men endast i de fall då de inte vållar djuren i fråga någon skada.

måndag 2 maj 2011

Oriflame Concept Store

Oriflame Store


Besök Oriflame Concept Store

Oriflame Concept Store är den enda i världen av sitt slag!


Oriflame Concept Store
Oriflame Concept Store - Ta chansen att besöka Oriflame Concept Store om du befinner dig i Stockholm. Oriflame Concept Store är den enda i världen av sitt slag! Oriflame finns i över 60 länder men det är i Stockholm som världens enda butik ligger. I Oriflame Concept Store hittar du stora delar av vårt produktsortiment.

Oriflame Concept Store: Läs mer om concept store på vår hemsida

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

söndag 1 maj 2011

Fakta om oriflame.

OriflameSnabbfakta: oriflame


Oriflame Cosmetics
Om Oriflame - Oriflame har en årlig försäljning på 1.5 miljarder Euro.

Ca: 3.6 miljoner konsulenter.

Ca: 7 500 anställda.

Ca: 900 produkter.

Medgrundare av World Childhood Foundation

Globalt forsknings- och utvecklingscenter med över 100 forskare.

Fem egna fabriker lokaliserade i Sverige, Polen, Kina, Ryssland och Indien.

Listat på Stockholmsbörsen sedan 2004.

Verksamhet i över 60 länder.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Populära inlägg