Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 10 december 2011

Världsnaturfonden belönade Oriflame

Världsnaturfonden belönade Oriflames engagemang för hållbar palmolja


Det direktförsäljande och internationella skönhetsföretaget Oriflame har belönats med 8.5 av 9 poäng i den senaste internationella rapporten om konsumtion av hållbar palmolja – Palm Oil Buyers’ Scorecard sammanställt av Världsnaturfonden. Oriflames engagemang för hållbar palmolja reflekterar företagets strategi för att förbättra miljöarbetet inom fyra områden: utvinna råmaterial på ett hållbart sätt, reducera företagets utsläpp av växthusgaser, optimera vattenanvändningen och minimera avfall.

Oriflame använder palmolja som en ingrediens i flera av sina kosmetikprodukter, Oriflame är medlem av RSPO och har gjort ett åtagande om att köpa all den palmolja som används i produkterna från certifierade hållbara källor. 2010 blev Oriflame det första stora kosmetikmärket i världen att finansiera en hållbar produktion av palmolja genom köp av Green Palm-certifikatet.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg