Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

onsdag 9 november 2011

Naturlig look

Den naturliga looken i tre enkla steg!


Naturlig look:
1. Blanda ut din foundation med highlighter för att tillföra extra lyster till hyn eller satsa på en dagkräm med ljusreflekterande pigment.

2. Rama in ansiktet med ett brun-puder. Välj ett puder i bara några nyanser från din egen färg, undvik nyanser i rött och satsa på ett puder som drar åt det gula hållet för naturligast resultat.

3. För att lyckas med de perfekt sotade ögonen, utan skarpa kanter, så ska du avsluta med att sudda överst längs globlinjen med samma brunpuder som du använt dig av i ansiktet!
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg