Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

torsdag 24 november 2011

Analys av försäljningseffektivitet

Försäljningseffektivitet avser förmågan att nå så goda resultat som möjligt med de mänskliga resurserna som utgörs av människorna inom säljfunktionen. Den individuella säljaren styrs av sina känslor och ageranden i relationer. Utifrån tankar och kunskaper kring sitt fackområde, beroende på etik och moral aktiverar han sig. Genom kommersiellt arbete och affärsmässighet och beroende på hans mod, motiv och attityder genomför han aktiviteter som skapar måluppfyllnad. Alla hans privata faktorer, i form av arv och miljö, släkt och vänner, familj, hobby och intressen utanför yrkesrollen, påverkar hans energi och effektivitet.

Vad han är och vem han är, vad han gör och hur han gör, allt detta står i centrum för analysen kring försäljningseffektivitet.

Säljarens skapande och byggande av relationer samt förmåga att bredda kontaktytan mellan säljande företag och köpande företag är av största vikt för försäljningsframgångar. Speciellt säljaren som arbetar med "Key account management" är en nyckelperson i marknadsföringsprocessen.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg