Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 9 oktober 2011

Vad är en blogg?

En blogg är en personlig dagbok. En daglig talarstol. Ett område att samverka i. En politisk dialog. En plats för rykande färska nyheter. En samling med länkar. Dina egna privata tankar. Kom ihåg-lappar till världen.

Din blogg är vad du vill att den ska vara. Det finns miljoner bloggar i alla former och storlekar, och det finns inga riktiga regler för dem.

Enkelt uttryckt är en blogg en webbplats där du kan skriva regelbundet. Nya inlägg visas högst upp så att dina besökare kan läsa det senaste. Besökarna kan sedan kommentera inläggen etc.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg