Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 25 oktober 2011

Brun utan sol

Brun utan sol varar tre till sju dagar När den fina gyllenbruna nyansen från sommarens härliga solbränna börjar blekna så brukar många känna sig lite glåmiga och vill göra något för att återigen känna sig fräsch och sådär läckert solkysst! Det är ju ingen nyhet att sola utomhus och i solarium ökar risken för cancer. Orsaken är att arvsanlagen i hudenscellerna skadas i snabbare takt och det är inte säkert att immunförsvaret "hinner med" att klara av det.

Så vad kan vara ett bättre alternativ än att investera i än en Brun-utan-sol! Allt fler ersätter solariesolning med brun-utan-sol och det är klart positivt för folkhälsan, Brun-utan-sol reagerar med aminosyror i hudens yttre lager av döda hudceller. Resultatet av reaktionen blir en "solbränna".
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg