Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 2 oktober 2011

Bra hudvård

Alla vill vi väl ha en bra, slät och fin hud, som inte stramar, fjällar, kliar etc. Nu är det ju så att vi människor är alla skapade olika med helt olika förutsättningar. Vissa har perfekt hud utan att de behöver behandla huden över huvud taget, medans vissa behöver lägga ner mycket tid och pengar på bra hudvård för att åstakomma det de vill.

Att hålla huden återfuktad med en bra creme så ofta som möjligt är A & O när det kommer till bra hudvård. Tänk på detta efter duschen eller badet, kanske lite extra mycket när ni har varit ute i solen.

Vilken hudvårdscreme som fungerar bäst på just dig är väldigt svårt, för att inte säga omöjligt, att sia om. Du får helt enkelt testa dig fram. Bara för en hudvårdsprodukt är dyr och förkommer mycket på TV behöver inte betyda att den är bäst för alla.

Ett annat viktigt område att ha koll på när det rör sig om bra hudvård är kosten. Tänk på att dricka rikligt med vatten varje dag, samt att inte äta för fet mat som kan resultera i acne. Allt vi gör reflekteras ut till huden. Hudvård från oriflame har ett väldigt brett sortiment, hudvårdsprodukter som passar just dig är stor du finner hos oss. Välkommen in.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg