Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

torsdag 22 september 2011

Smink: Nytt ansikte till oss på oriflame

Malin Åkerman blev nytt ansikte på oriflameÅkerman blev ny modell för oriflame - Svenska hollywood stjärnan frontar vårt smink-märke


Ny Oriflame Kampanj
Oriflame Kampanjen - Det är Malin Åkerman och makeup-artisten Jonas Wramell som är ansiktena utåt för nya höstkollektionen "Studio Artist" som finns ute i svenska butiker nu.

– Efter att ha arbetat med mode- och skönhetsvisningar i mer än 10 år vet jag hur viktigt det är med makeup som ger ett bra resultat oavsett ljusförhållande. Studio Artist är en komplett makeupkollektion som gör just detta samtidigt som den förstäker hudens naturliga ton med varma, behagliga färger, berättar Jonas.

Studio Artist består av:
Face Primer
Foundation
Concealer
Pressed Powder
Lipstick

Malins personliga favoritprodukt är det röda läppstiftet.

– Det känns jätteroligt att få arbeta med Oriflame och jag känner mig hedrad som har fått den här möjligheten, säger Malin på flytande svenska.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg