Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 28 augusti 2011

Varför välja Oriflame?

Att vara en självständig Sälj-konsulent för oriflame är roligt, enkelt och givande! Du kommer att ha en unik möjlighet att lära dig mer om kosmetika, samt en chans att tjäna lite extra pengar! Oavsett om du föredrar att sälja genom att hålla demonstrationer, homeparty, marknader, sälja via hemsidan / bloggen eller att helt enkelt dela ut kataloger till din familj och vänner - valet är ditt.

Det finns inga nivåer som kräver utbildning, erfarenhet eller ekonomiska resurser.

Människor i alla åldrar och från alla bakgrunder har lyckats med att sälja Oriflames lättsålda produkter.

Säkra inköp
Var 4:e vecka får du en ny katalog. Visa den för folk du känner, och människor du inte känner eller ge dem möjlighet att vara värd för en demonstration - så enkelt är det!

En viktig fördel är att Oriflame erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti på alla produkter. Om du inte är nöjd med dina produkter, kan du lämna tillbaka dem till Oriflame inom 30 dagar och få pengarna tillbaka. Detta gör shoppingen mycket trygg för Oriflames kunder.

Läs mer om att tjäna pengar genom att klicka på länken nedan.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg