Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 5 juli 2011

Vårda din hud

Rengör huden på morgonen för att ta bort olja och döda hudceller...Använd ljummet vatten i ansiktet, vatten som är för varmt kan torka ut känslig hud i ansiktet.

Tvål är ett absolut "no" för ansiktet, eftersom det stör den naturliga fuktbalansen och det tar flera dagar för huden att återhämta sig.

Regelbunden motion, en rask promenad kommer att ge din hud en frisk lyster.

Drick mycket vatten, smaksätt med citron, apelsin, melon och gurka - använd din fantasi och släcka din törst!

Pressat puder är idealiskt för att eliminera oönskad glans, ta pudret med dig i handväskan.

Att kontrollera vilka nyanser av make-up som passar dig bäst, prova olika nyanser i naturligt ljus på din käk-linje, eftersom det är där du kan se om färgen går bra med både ansikte och hals.

Rödaktig hud i ansiktet kan neutraliseras med en gulaktig ansiktskräm, till exempel Rosy Tone Color Korrigerande Cream. Applicera därefter din vanliga grund på toppen.

Undvik kaffe, alkohol och cigaretter eftersom det kan ha en negativ effekt på huden.

Huden behöver sin skönhetssömn också, hudcellerna växer medan du sover. Åtta timmar per natt på regelbunden basis är en bra tumregel.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg