Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 9 juli 2011

Tjäna pengar med oss på oriflame

Tjäna Pengar...Hur kan jag tjäna pengar?

Hur kan jag tjäna pengar? - Vem som helst kan bli en konsulent - det är enkelt att komma igång!

Att sälja Oriflame Cosmetics är lätt. Vem som helst kan bli konsulent - ingen tidigare erfarenhet av försäljning är nödvändig.

Oriflame säljer hudvård / kosmetik-produkter genom ett team av konsulenter som har party, fester eller delar ut kataloger m.m. Direkt-försäljning ger kunderna möjlighet att få råd och inspiration från människor de känner och litar på. Handla direkt är tryggt och bekvämt.

Att vara Sälj-konsulent ger en generösa inkomst och en stor potential och karriärmöjlighet, personlig utveckling och en känsla av att tillhöra en global gemenskap.

Det finns många sätt att "tjäna pengar med Oriflame" - Visa Kataloger till dina vänner, grannar, kollegor och ta upp beställningar ha paryn, demostrationer m.m.

Ett personligt och stressfritt sätt att både sälja och handla. Tjäna pengar med en omedelbar rabatt av 20 till 30%.

Bjud in andra att delta i Oriflame och bygg upp ett eget team av konsulenter då kommer du tjäna provision från hela teamets försäljningen(Din egen grupp). Se till att ditt team växer, då kommer dina inkomster också att växa och du kommer att kvalificera dig för resor till exotiska resmål och många andra belöningar.
Håll demonstrationer, party, dela ut kataloger m.m.

Vi kommer att erbjuda utbildningar i hur man kan visa och sälja Oriflames produkter till dina vänner eller familj - så att du kan tjäna mer pengar.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg