Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 9 juli 2011

personlig utveckling

Att bygga en karriär med Oriflame


Din sponsor kommer att vara din personliga coach i byggandet av din verksamhet. Du kommer också att erbjudas olika typer av hjälp med att bygga upp din verksamhet, som till exempel ditt eget virtuella kontor på Internet, en personlig Oriflame-hemsida, nyhetsbrev full av information.

Göra karriär

När du har nått chefsnivå blir du automatiskt en del av Oriflames ledarskap. Detta är det första viktiga steget i sökvägen för att växa som ledare, genom att acceptera din nya roll, delta i ditt område och gå utbildning för ledarskap, kommer det inte dröja länge innan du är berättigad till ytterligare högre nivåer.
Hjärtligt välkommen till oss på Oriflame. till oriflame-hemsidan.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg