Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

måndag 4 juli 2011

Oriflames iPhone-applikationen

Oriflame lanserar nu iPhone-applikationen Sun Coach by OriflameApplikationen syftar till att hjälpa användaren att hitta rätt solskydd...För få en snygg solbrun ton är det viktigt att använda rätt solskydd och att inte vistas för länge i solen. Detta är något som Sun Coach by Oriflame hjälper till med.

iPhone-applikationen läser av vilken plats du befinner dig på och, baserat på aktuellt väder, temperatur och UV-index rekommenderas lämplig solskyddsfaktor. Du uppger vilken hudnyans du har och baserat på den samlade informationen visas en timer som indikerar när det är dags att sluta sola” Detta berättar Joakim Wissing, projektledare på Oriflame. Sun Coach by Oriflame är gratis.

Läs mer om Oriflame-applikationen på hemsidan
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg