Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

torsdag 7 juli 2011

Oriflame - Natural Cosmetics

Oriflame CosmeticsNaturlig Svensk Kosmetika

Från allra första början har vi varit övertygade om att det naturliga har varit bättre än konst. Inspirerad av okomplicerad skönhet den svenska kvinnan, och med en betoning på natur och material har vår kosmetika varit en verklig natur i nästan fyra decennier.

Tänk på Sverige, tänk på naturen. Med våra vidsträckta vilda skogar och obefolkade land, rent vatten och klar himmel är Sverige ett oförstört land. Dess starka säsongsvariationer har gjort det rikt på örter och växter som har bra egenskaper för hälsa och skönhet. Många växter har mycket höga halter av vitaminer och syror. Det är inte konstigt då, att många av våra råvaror kommer från svenska jorden, eller att vi har en lång hudvård tradition på Oriflame. Våra första hudvårdsprodukter var baserade på växter som björk och hjortron, som finns i överflöd här.

Vi är alltid noga med att agera på ett miljövänligt sätt...

Vårt svenska arv inspirerar också utformningen av våra produkter och förpackningar. Underskattade och stilrena, enkla men sofistikerade.

Läs mer om Oriflame till oriflames hemsida
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg