Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

onsdag 6 juli 2011

Hudvård med ett äpple

Äpplet är rena dundermedicinen för din hud...Äpplen och äppeljuice kan vara riktigt nyttigt. Forskning pekar på att den kan skydda minnet och förebygga demens. Orsaken är att den är rik på vitaminer och antioxidanter. Andra studier finns som binder äpplen till minskad risk för cancer och hjärt- och kärlsjukdomar. Dessutom kanske äppeljuice är bra vid astma.


Äpplet är frukten av äppelträdet, som tillhör ros familjen, odlas i tempererade områden i världen. Ursprunget till äpplet är okänd, men den har odlats sedan förhistorisk tid och det finns nu tusentals sorter med olika färger, former och storlekar.

Äpplets innehåll

Äpplet innehåller många hälsosamma beståndsdelar såsom vitaminer (C-vitamin till exempel en känd antioxidant som skyddar mot fria radikaler), mineraler och spårämnen.

Det finns rikligt av antioxidanter och det är dessa man tror är särskilt nyttiga hos äpplen...

Äpplen används i kosmetika för sin fräscha doft och skydda och stärka kvaliteter på hår och hud.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg