Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 31 juli 2011

doft

När du provar en doft på huden, låt den torka en stund innan du luktar. Det är viktigt att låta doften utvecklas ordentligt för att kunna göra det så rättvist som möjligt.

Gnugga inte doften på huden, om du gnuggar så kommer du troligtvis att förstöra dom känsliga molekylerna som finns i doften.

Att äta kryddstark mat eller vitlök kan påverka hur doften luktar på din hud!

Dofter är ömtåliga och detta gör att lagringen är mycket viktigt. Placera inte flaskan i direkt solljus eller i det kalla kylskåpet, det kan skada din doft. Placera din favorit doft i sin kartong på en plats som inte är för kallt och inte för varm.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg