Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

onsdag 15 juni 2011

Voyager Eau de Toilette

Lämna civilisationen bakom dig och ge dig ut på en resa med Voyager Eau de Toilette. Denna fängslande doft innehåller exotiska ingredienser från Namibia och är inspirerad av den afrikanska kulturen

Den maskulina och dynamiska doften kommer väcka dina sinnen och inspirera dig tänja på gränserna. Doften öppnar upp med bergamott och tangerin som ger en känsla av det vilda. Den hypnotiska blandning av kardemumma, grönt te och namibiska myrra som tar vid ger en exotisk touch. De spännande basnoterna av sandelträ och bärnsten ger doften en ytterligare dimension av dynamisk manlighet.

Voyagers huvudingrediens - myrra - samlas in och skördas av nomader i Namibia. Genom att köpa myrra från dem stöder vi ett samhälle som är noga med att bevara sin traditionella livsstil och miljö.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg