Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 19 juni 2011

vinnande säljare

5 tips som gör dig till en lyckosam säljare


Hur din affärsidé än ser ut måste du sälja in den, men för många nyföretagare är just försäljning ett ångestrelaterat ämne. Givetvis har vi för avsikt att hjälpa dig. Läs igenom våra tips innan du ger dig ut på fältet. Vi lovar, det hjälper!Lyssna - Många tror att försäljning är en verbal våldtäkt, men vår herre har skapat oss med två öron och en mun för att vi ska lyssna dubbelt så mycket som vi pratar.

Våga vara unik - De flesta produkter och lösningar som du kan erbjuda finns även hos dina konkurrenter, men av dig finns bara en. Tag vara på att du är unik och
skapa relationer så är du vinnaren.

Analysera motgångar - En tappad order är en förlust om du inte analyserar
orsaken, men en erfarenhet när du frågar kunden varför han valde en annan
leverantör.

Analysera framgångar - Slå dig inte till ro när du vunnit en affär utan surfa vidare på ditt självförtroende, framgång föder framgång. Vad var det som gjorde att du lyckades få hem ordern?

Vårda kunden - Ett avslut är inte ett avslut utan början på en ny relation, var lyhörd för vad kunden förväntar sig i fortsättningen av ert samarbete.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg