Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

fredag 10 juni 2011

Valerie Aflalo i samarbete med oriflame

Anne Valerie Aflalo, född 1976, blev känd för allmänheten i samband med att hon vann Fröken Sverige 2000 och fick chansen att representera Sverige i Miss Universum.

Valerie Aflalo är grundaren och designern bakom klädesmärket ”Valerie” och hennes kollektioner finns i mer än 23 länder världen över. Valerie Aflalo jobbar just i skrivande stund ihop med oriflame. Mer om Valerie Aflalo kan ni läsa här under länken

Video om Valerie AflaloValerie and Oriflame


Oriflame Cosmetics grundades i Sverige 1967 av Jonas och Robert af Jochnick och deras vän Bengt Hellsten. Oriflame är ett internationellt kosmetikföretag med försäljning i över 60 länder och en omsättning på över 1.5 miljarder Euro om året, deras produkter säljes och marknadsförs genom cirka 3,6 miljoner oberoende konsulenter.

Valerie har designat en "trendig" och elegant accessoar-kollektion som består av två snygga väskor exklusivt för Oriflame. De moderiktiga väskorna andas stilren, svensk design. Kollektionen lanseras i oriflames globala rekryteringskampanj våren 2011.

Samarbetet mellan den svenska designern och modellen Valerie Aflalo och Oriflame är en ”match made in heaven”! Valeries varma och vänliga personlighet kombinerat med hennes drivande entreprenörsanda gör henne till en inspirationskälla och förebild för många. Hennes unika skaparstil förstärker den feminina och naturliga elegansen hos varje kvinna, en naturlig skönhet som även Oriflame förespråkar. Hennes kollektioner har spridit sig världen över och många av hennes plagg bärs och uppskattas av bland annat internationella filmstjärnor. Valerie som började sin karriär som modell kände till Oriflame sedan innan då hon för 10 år sedan var modell i oriflames kataloger.

Efter att Valerie vann fröken sverige började hon studera mode och jobbade för flera av de stora modeskaparna i Paris, samtidigt som hon drömde om att ha sitt eget klädmärke. Efter många års studier och arbete kunde Valerie äntligen förverkliga sin dröm om att starta sitt eget modeföretag. Med en stark passion för sitt arbete och tydligt fokus på att driva sitt företag framåt, räknas hon idag som en av Sveriges mest spännande och framgångsrika designers.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg