Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 26 juni 2011

Vad är djurförsök?

Djurförsök - Tvingar djur att äta läppstift, bada i olika shampon, kletar på smink, häller ämnen i ögonen för att se om det skulle kunna skada oss människor.
Och det är inte bara råttor och möss som används, utan även några av våra vanligaste husdjur som t.ex. Albino kaniner i ögonirritationstester. Hundar som beaglar används också, liksom katter. Även flertalet apsorter används.

Smink är 100% onödigt att testa på djur. Det finns redan som sagt så många ämnen vi vet är ofarliga att fler tester inte behövs. Men det är vi konsumenter som måste skapa en opinion mot sånt här. Om man slutar handla djurtestat och protesterar så måste tillverkarna ge efter i längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg