Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 29 maj 2011

Vi värnar om mijlön

Oriflame är det första stora kosmetikföretaget som valt att finansiera hållbar produktion av palmolja genom inköp av GreenPalm-certifikat som täcker all vår palmoljekonsumtion.Under 2010 blev oriflame medlemmar i organisationen RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil). Detta innebär att vi strävar efter att köpa in all vår palmolja från certifierade och hållbara källor. Under 2010 gjordes detta genom inköp av GreenPalm-certifikat för all palmolja.

Vi använder palmolja som ingrediens i en del produkter. Palmolja bidrar till den ekonomiska utvecklingen i de producerande länderna, men den snabba expansionen kan belasta ekologiskt känsliga områden. Det är därför viktigt att produktion och användning av palmolja genomförs på ett hållbart sätt som tar hänsyn till de ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekterna.
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg