Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 3 maj 2011

Smink: Naturligt smink

Naturligt smink


Vårt naturliga smink från oriflame...


-Köp vårt prisvärda smink och få valuta för pengarna!


Naturligt smink
Om vårt smink - På Oriflame har vi över 40 års erfarenhet av att producera skönhetsprodukter genom att kombinera det bästa från naturen med den senaste forskningen. Denna kunskap och erfarenhet finns på vårt forsknings- och utvecklingscenter Research & Development utanför Dublin och på vår forskningsavdelning i Stockholm. Mer om vårt smink i ett tidigare inlägg.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Kosmetikprodukter
Vår kosmetik - Vi har ca 900 kosmetikprodukter varav en tredjedel är skörden nyheter som presenteras under ett år. Alla produkter genomgår rigorösa tester för att säkerställa att de är säkra, effektiva och av hög kvalitet. Vi testar aldrig våra produkter eller ingredienser på djur. Vi använder inte heller fridlysta eller utrotningshotade växter i produktionen.

Djurvänligt
Vi är stolta över vår proaktiva policy för djurs välfärd. Vi använder bara "djurvänliga" ingredienser i våra produkter.

Vi använder inte några produkter som härrör från döda djur i våra kosmetikprodukter. Djurvänliga biprodukter så som bivax, lanolinderivat och ingredienser med ursprung i mjölkprodukter används men endast i de fall då de inte vållar djuren i fråga någon skada.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg