Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 14 maj 2011

oriflames smink-fabrik i ryssland

Oriflame - Byggandet av den ryska sminkfabriken håller tidsplanen


Oriflame står fast vid sin plan om när den nya ryska fabriken kommer att vara klar


Planerna kring den nya smink-fabriken meddelades i februari förra året och bolaget uppgav då att sminkfabriken kommer vara klar om drygt 3 år, det vill säga under 2013. Med hjälp av den nya fabriken ska Oriflame bland annat balansera sin valutaexponering och reducera sina ledtider.

”Vi tror att vi håller oss till den kommunicerade planen. Vi tror också att vi kommer att se positiva effekter på våra marginaler från fabriken. Effekterna kommer att komma gradvis med start från någonstans kring slutet av 2013/2014 och framåt”, sade vd Magnus Brännström vid en telefonkonferens.

Fakta: Oriflame

Oriflame grundades år 1967 i Sverige. I dag verkar Oriflame i över 60 länder. Produktionsanläggningarna finns i Sverige, Polen, Indien och den senaste fabriken öppnades i slutet av år 2006 i en förort till Moskva. Isku Interior har inrett servicecentret som ligger i anslutningen till Moskvas produktionsanläggning och lager. Servicecentret är ett visitkort för den nya byggnaden, och därför ville man satsa på inredningen. Isku valdes till möbelleverantör, eftersom inredningslösningarna representerar väl Oriflames nordiska stil: rena linjer och fräscha färger.

Relaterad hemsida: smink.nu
Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg