Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

tisdag 10 maj 2011

duktiga säljare

Är förmågan att sälja medfödd?Jag får ofta höra att man måste vara född till säljare, att förmågan att sälja skulle vara något magiskt som man inte kan träna sig till.


Nästan alla kan arbeta med försäljning, det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig men det betyder inte att de helt saknar förmåga. Dessutom är det ju så att även framgångsrika säljare mår bra av att öva och utbilda sig för att förfina och uttöka sina kunskaper.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg