Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

måndag 27 augusti 2012

bli en riktig säljare

Tips för att bli en riktig stjärn-säljare


Vill man bli en riktig säljare och överträffa målen då krävs det en hel del till. En riktigt vass säljare, är snabb på att räkna, kan sin marknad utan och innan, tänker steget längre, återkopplar enligt överrenskommelse, är påläst om kunden och kan förklara kundnyttan på ett enkelt sätt. Att bli en stjärn-säljare är som att sikta på att bli riktigt vass på nån idrott, man ska ha en genuin vinnarskalle och man ska kunna skaka av sig varje motgång! Hög frekvens och rätt riktning är nycklarna som gör att man kommer att lyckas. Den säljare som genomför mest besök kommer över tid att bli den som blir bäst och det är rätt enkel matematik. Om man ser varje kundbesök som träning kommer man lära sig att tolka signaler, förstå när det kan bli affär och backa hem när det inte är hett etc.
Bli sälj-konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli sälj-konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg