Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

söndag 24 april 2011

Säljstöd för konsulent

Sälj-stöd för säljkonsulenter...


Som Oriflame Konsulent får du tillgång till ett brett utbud av sälj-materialSom aktiv konsulent i Oriflame får du var tredje vecka en ny katalog med nya spännande och prisvärda erbjudanden. Utöver katalogen får du också diverse guider, kampanjer och annat säljmaterial som kommer att stödja dig i ditt arbete och göra dina verksamhet till en framgång.


Säljmaterialguide
I Säljmaterialguiden hittar du produktnummer för allt som du ser på denna sida samt en mängd andra prover, trycksaker etc.

Katalog
Katalogen är ditt viktigaste säljredskap. Visa katalogen för din familj, dina vänner och kollegor och erbjud dem att beställa produkter.

Aktuella kampanjer
Läs allt om pågående kampanjer.

O.Magazine
O.Magazine - magasinet för dig som är konsulent i Oriflame.

Periodschema
Vi har 17 perioder under ett år och varje period kommer det en ny katalog.

Beställ visitkort
Beställ dina visitkort snabbt och smidigt via vår samarbetspartner. Proffsigt och snyggt!

Startnecessär och matchande
Den praktiska startnecessär innehåller prover på olika nyanser i makeup-sortimentet, dofter för både kvinnor och män samt hudvårdsserier. Väldigt bra hjälp i din försäljning.

Nyansguiden
Vår nyansguide innehåller alla aktuella makeup-produkter och dess nyanser. Tack vare en unik tryckteknik ger nyansguiden en så korrekt återgivning av nyanserna som möjligt. Då kan du enkelt hitta de rätta nyanserna till dig själv och dina kunder.

Hudvårdsguiden
Hudvårdsguiden är ett fantastiskt verktyg som gör det lättare för dig att hitta de rätta produkterna för din dagliga hudvård. Med hjälp av hudvården kan du även hjälpa dina kunder att hitta den hudvård som passar dem.

Välkomsterbjudanden
Starta med storsäljarna! För dig som är ny konsulent finns tre helt unika välkomsterbjudanden fyllda med våra mest populära produkter.

Prislista
Ordinarie pris på alla ordinarie produkter.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg