Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

onsdag 27 april 2011

Produkt-nyheter

Nyheter


Våra produkt nyheter!- Våra senaste nyheter och trender...


Nyheter och trender
Kolla in våra senaste nyheter och trender direkt på vår blogg. På bloggen hittar du allt från smink, make-up, till parfym och smycken m.m.

Felicity Eau de Toilette | 2011-apr-13
Felicity Eau de Toilette, en underbar doft som insiprerats av de många sagorna om vackra indiska prinsessor och lyxiga palats. Denna förtrollande doft talar till kvinnan som då och då drömmer om att försvinna bort till ett fjärran land med exotisk skönhet och spänning.

Felicity EdT: Nr: 21673 Mer om felicity på hemsidan...

Muse | 2011-mar-23
Muse Eau de Toilette är inspirerad av en drömsk värld. Försvinn in i dina dagdrömmar samtidigt som du omfamnas av vårens skira naturunder. Blommor i pastellfärger, fjärilar, fångelsång och de första värmande solstrålarna.

Muse Eau de Toilette Nr: 21671 Mer om muse på hemsidan...

Bioclinic | 2011-mar-02
Bioclinic - Bioclinic är en effektiv hudvårdsserie som erbjuder banbrytande lösningar på besvärliga hudproblem. Ny forskning visar att nedsatta försvarsmekanismer är roten till många vanliga hudproblem. Därför har våra hudforskare utgått från hudens biologiska försvarsmekanismer och använt denna information för att utveckla en problemlösande produktserie. Bioclinic skyddar och reparerar hudens naturliga försvarsmekanismer och förebygger på så sätt slapp och glåmig hy.

Bioclinic: Läs mer om bioclinic på vår hemsida.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på all kosmetik! Du får lära dig mer om kosmetik och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg