Oriflame - Svensk kosmetika.

Oriflame är inte avsändaren av bloggen, utan är en Oriflame-konsulent som säljer Oriflames kosmetika.

Här bloggas det om allt som berör Oriflame Kosmetika. Köpa Oriflame gör du lättast under länken. Här har du alltid tillgång till vår senaste katalog. Registrera dig som konsulent under samma länk.

Vår kosmetika består av allt från hudvård, hårvård, kroppsvård, makeup, parfym, smycken, wellness och en attraktiv affärsmöjlighet m.m. Läs mer om kosmetika här...

lördag 30 april 2011

Vad är en mikro-blogg?

Mikroblogg är till skillnad från vanligt bloggande, än så länge ett ganska så nytt fenomen. Till en början var det något teknikintresserade höll på med, men användarskaran på de olika mikrobloggtjänsterna har vuxit lavinartat det senaste året, och inte verkar det avta heller.

Mikrobloggandet slog igenom med amerikanska Twitter, en av många kugghjul i Barack Obamas presidentkampanj – och det var förstås när han, tillsammans med en mängd kändisar, började använda tjänsten som allmänheten fick upp ögonen. Twitter bygger på att du skriver ett meddelande, även kallat tweet, på maximalt 140 tecken och skickar ut det till alla som följer dig. Det kan vara allt från ”Skall på smink party, men är 30 min försen” till ”Tittar på smink vid oriflame. Skall köpa lite smink!” – bara du håller meddelandet under 140 tecken.

Den svenska motsvarigheten till twitter är bloggy, bloggy är ganska ny på marknaden.

Bli konsulent! Få 20-30% rabatt på allt smink! Du får lära dig mer om smink och har möjlighet att tjäna extra pengar! Bli konsulent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg